The Guest House - Villa Sawah Lebak in Bali

The Guest Pavilion

Guests visiting Villa Sawah Lebak are typically invited to stay at the Guest Pavilion – a beautifully-appointed living space located just north of the Grand Entrance. Secluded, yet easily-accessible to the primary living pavilions of the villa, the Guest Pavilion is appointed with two spacious bedrooms with ensuite bathrooms, a large, communal sitting, dining, and socializing area joining the bedrooms that is equipped with a television and dining table, as well as a compact half-kitchen, suitable for preparing coffee, tea, or a simple meal. Bedrooms within the Guest Pavilion are also designed with visiting children in mind, with both rooms featuring a recessed alcove within the window area which could serve as a child’s bed.

Architectural drawings of the Villa Sawah Lebak grounds in Bali

The Guest Pavilion features beautiful views of the Villa grounds, with the manicured footpath leading between the main residence and guest area separated by lush landscaping – allowing privacy for guests and villa residents alike.

Click HERE now to continue your tour of the villa >>>>